top of page

Tharidovy ájurvédské masáže nově v BB Health Clinic Brno, Údolní

Aktualizováno: 5. 3. 2023


Ájurvédský terapeut Tharidu se na Vás těší v BB Health Clinic Brmo.
Ájurvédský terapeut Tharidu se na Vás těší v BB Health Clinic Brmo.

Od května si můžete Tharidovy unikátní masáže spojující ájurvédu a tradiční srílanskou medicínu včetně pokrmů a nápojů vychutnat v luxusním prostředí BB Health Clinic Brno na Údolní ulici. Tato klinika se specializuje na neinvazivní zdravotní, estetické a omlazující zákroky. Tharidovy beauty masáže zde jsou zaměřená na regenerační péči pro muže a ženy, co hodně sportují, ale i při problémech pohybového aparátu, na omlazení, redukci celulitidy a odvodnění.


Proč zkusit ájurvédské masáže ze Srí Lanky?

Cílem ájurvédy je pomoci vám žít dlouho ve zdraví a v pohodě. Zatímco medicína někdy čeká, až je problém dostatečně velký, aby ho mohla označit diagnózou a léčit, ájurvéda na to jde opačně: řeší drobné bolesti, které život přináší, a tak vážným zdravotním problémům i velkým bolestem předchází. Ale i když přijdou, má pro ně péči. Zkuste tuto cestu s naším terapeutem ze Srí Lanky, ájurvédu má v genech. Jeho masáže nahřátým kokosovým bio olejem odstraňují dlouhodobé bolesti. Regenerují, odvodňují, omlazují. Zbavují stresu, zlepšují spánek, dostanou vás do pohody a udrží vás v kondici.


Nabídka beauty terapie v BB Health Clinic Brno:


Celotělová masáž proti bolesti i stresu (90 min)

Být (zase) bez bolesti, energičtí a vyrovnaní


Tato masáž unikátně propojuje péči o tělo a duši. Na základě diagnostiky míří přesně na vaše problémy. Je celotělová, s maximálně regeneračními účinky − vždyť to byla primárně péče o bojovníky před bitvou i po ní. Rychlá diagnostika odhalí (skryté) příčiny vašich potíží. Úvodní jemná masáž probudí cévní a lymfatický systém. Odvede z těla přebytečnou vodu i toxiny, zbaví vás otoků. Podporuje přirozenou produkci kolagenu. Ve spojení s účinky kokosového oleje omlazuje celý organismus a ukáže vaše svaly v celé kráse. Poté, co se vaše tělo prohřeje, začne terapeut ájurvédskou péči o zatuhlé tkáně, svalové bloky, problémy s klouby, následky zranění či sedavého zaměstnání. Při pravidelném opakování (1x za 2−3 týdny) masáž eliminuje či zmírňuje chronické bolesti a zbavuje svalových bloků. Navíc napomáhá psychické pohodě, odbourává stres a zlepšuje spánek.


Celotělová beauty masáž (2 hodiny)

Omládnout na těle i duchu jemnou masáží.


Masáž zaměřená na omlazení a rozzáření Vaší krásy Je to ta nejšetrnější, ruční terapie celulitidy a otoků, zcela bezbolestná a příjemná. Rozproudí krev i lymfu. Odvede z těla přebytečnou vodu a toxiny, „trénuje“ svaly obličeje a celého těla, zvyšuje přirozenou produkci kolagenu.

Ve spojení s účinky bylinných extraktů a kokosového bio oleje zjemní vrásky, rozzáří vaši pleť i oči. Omladí kontury obličeje, krku i paží. Vaše vyrýsované svaly lépe vyniknou. Po masáži se budete cítit jako znovuzrozená a v pohodě.

Pro dlouhodobý účinek je ideální masáž opakovat jednou za 2−3 týdny.


Vydatná masáž pro sportovkyně a sportovce, ale i při chronických bolestech (3 hodiny, včetně 2 ájurvédských jídel)

Když vaše tělo dostává extrémní zátěž, dopřejte mu i extrémní regeneraci.


Pokud sportujete, pomůžeme vám najít řešení pro důsledky tréningu, únavy i zranění. Před závody vyladíme vaši formu k dokonalosti. Nastartujeme energii, doporučíme i připravíme vhodnou stravu.


Pokud máte dlouhodobé či chronické bolesti a nikdo nenašel jejich příčinu, zkuste je řešit touto masáží. Zkušenosti našich klientek a klientů ukazují, že za takovými bolestmi nemusí být obrovský problém. Často jde o drobné disbalance v těle, které se časem projeví velkými bolestmi bez (pro medicínu) zjevné příčiny. Ájurvéda je však pravidelnou údržbou organismu, s cílem udržet tělo v kondici a velkým problémům předcházet.


Před masáží dostanete ájurvédskou polévku z rýže, kokosového mléka a koření, která tělo naladí na relax či (polo)spánek. A pak už si jen vychutnáváte unikátní masáž zaměřenou na problémy, které terapeut objeví. Masáž podporuje krevní i lymfatický oběh, zrychluje metabolismus, je hloubková a regenerační pro svaly, cévy a celý organismus. Během masáže podáváme srílanský čaj, který podporuje detoxikaci.

A protože během masáže určitě dostanete hlad, čeká vás po masáži ájurvédské srílanské jídlo. Po masáži je ideální odpočívat, budete se cítit spíše unavení, asi budete hodně dobře spát, ovšem druhý den se budete cítit jako znovuzrození.


Ájurvédská konzultace (60 min)

Konzultace vašich zdravotních obtíží pohledem ájurvédy a tradiční srílanské medicíny. Diagnostika zdravotních problémů, navržení dietetických a pohybových opatření, ájurvédských extraktů a plán masáže.


Pro informace o podrobnostech a objednánní prosím volejte recepci kliniky, tel. 731 077 486.

192 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page